maandag 6 juliingezonden mededeling
voorpaginabinnenlandbuitenlandeconomieterug naar Zone 5300

overige berichten binnenland:

Groot Dictee

Website beschoten!

LPF: stop fiscale apartheid

Pieper wil drempel burgerrechten

Schiphol gaat ondertunnelen

Referendum over God

Koningin verbiedt kijken

Files steeds breder

Fors debat met de Graaf'


»»» vroeger

 

Cursus 'Vegetarisch Jagen' gaat weer van start

9-4-2002
Ook dit jaar zal Wouter Mandjes weer een cursus Vegetarisch jagen organiseren op de ecologische boerderij 'Upjoors' in Denekamp.

door één onzer redacteuren

Uiteraard wordt een volle dag besteed aan de kunst van het wortelschieten. Maar Wouter laat je ook kennis laten maken met de fijne kneepjes van paksoi en ijsbergslaan. "Wij moeten van necrologisch naar ecologisch", vindt Wouter.

In de drie dagen durende cursus leert de deelnemer hoe respectvol om te gaan met zijn omgeving. Wij leven tenslotte in een wereld waar alles snel is en snel gaat. Alle contact met de natuur is verloren. Door middel van oeroude Achterhoekse riten wil Wouter Mandjes u weer in aanraking brengen met de natuur. Want de natuur is onze levensbron en Wouter weet dat al.

De cursus vloeit voort uit een project dat wordt gefinancierd door de Weeniesfoundation van Perik Industries Inc. Zo voorziet Perik Industries Inc. de deelnemers van een gratis Worteltjesbuks, een Paksoipak en een setje IJsberghoudertjes. Wie zich voor 1 mei inschrijft, krijg bovendien gratis een in twee delen opvouwbare andijviewisselaar thuisgestuurd. Uiteraard in discrete verpakking.

Wouter Mandjes Cursusleider Wouter Mandjes staat garant voor 3 leuke, afwisselende en leerzame dagen.


Dossier:

copyright © Perik Industries Inc. 2003