donderdag 28 oktoberingezonden mededeling
voorpaginabinnenlandbuitenlandeconomieterug naar Zone 5300
 

De nieuwsservice van Perik Industries Inc.

Periodiek, dè nieuwssite, met een onafhankelijke redactie die 24 uur per dag 7 dagen in de week in touw is om u de lezer, te voorzien van de laatste berichten, die elders uit de boot vallen. Periodiek maakt gebruik van zijn eigen bronnen, zoekt zelf het nieuws uit en wijst u de meest waardevolle bronnen op het net, in de dossiers bij de artikelen.

Actueel

Endemol gaat investeren in Irak

Beeldgigant Endemol heeft met Al Qaeda een contract getekend voor de registratie van onthoofdingen.
lees verder »

Archief

lees verder Auditief gestoorden winnen Groot Dictee

Het Groot Dictee der Nederlandse Taal is dit jaar tot verrassing van velen gewonnen door vier dove en slechthorende deelnemers. Om de Nationale spelshow ook toegankelijk te maken voor mindervaliden, deden dit jaar ondermeer vijf doven en slechthorenden, twee blinden, drie dyslectici en vijf deelnemers met het Down-syndroom mee.
lees verder »

Geen chemische wapens bij Fidel Castro

Oraal onderzoek van het Amerikaanse leger heeft aangetoond dat Fidel Castro geen chemische wapens bij zich draagt. Eergisternacht arresteerden mariniers de Cubaanse leider in de Iraakse badplaats Tikrit. Het is nog volkomen onduidelijk hoe Castro in Irak verzeild is geraakt.
lees verder »

Website Periodiek beschoten!

De website van Perik Industries webcourant Periodiek is vannacht met negentien kogels doorzeefd. Omdat de redactie niet online was zijn er geen gewonden gevallen. De politie vermoedt dat Al Qaeda achter de aanslag zit.
lees verder »

lees verder LPF wil af van fiscale apartheid

De fractievoorzitter van de LPF, Mat Herben, wil gelijke rechten voor alle soorten geld. Herben: "Vooral zwart geld heeft nauwelijks rechten. Aan die schrijnende toestand moet een einde komen."
lees verder »

Pieper wil inkomensdrempel op burgerrechten

Roel Pieper - voormalig topman van gloeilampproducent Philips - vindt het belachelijk dat iedere jan doedel burgerrechten heeft. Hij wil daarom een inkomensdrempel voor burgerrechten. Ook heeft hij plannen om de grondwet te privatiseren.
lees verder »

lees verder Rolling Stones treden niet op bij Opblaaspop in Gaza Stad

Het optreden dat de Rolling Stones komend weekend zouden geven op Opblaaspop in Gaza Stad gaat niet door. Het is het derde concert dat de Engelse gerontorockers afzeggen tijdens hun wereldtour. Eerder zegden ze af voor Barbiepop in Lyon en Popepop in Rome, de muzikale palindromen-biënnale.
lees verder »

lees verder Schiphol gaat lawaaiige aanvliegroute ondertunnelen

De directie van Schiphol heeft vandaag het voorstel gedaan de aanvliegroutes en landingsbanen die veel geluidoverlast geven, te ondertunnelen. Volgens Schiphol zorgt een ondertunnelde aanvliegroute er voor dat bewoners geen hinder meer ondervinden van vliegtuiglawaai.
lees verder »

God wil referendum over Zijn Bestaan

God heeft vorige week opinipeiler Maurice de Hond ingeschakeld om een referendum te houden over Zijn Bestaan. Volgens een woordvoerder van God is de eeuwenlange discussie over Zijn Bestaan in een impasse beland.
lees verder »

lees verder Koningin verbiedt kijken

Vanaf 1 augustus dit jaar is het verboden om naar de kopzijde van de Nederlandse euro te kijken. Volgens het kabinet schaadt het kijken naar het portret van Beatrix de privacy van onze koningin. De nieuwe wet geldt ook voor staatsieportretten, postzegels en de jaarlijkse NOS-reportage van Koninginnedag.
lees verder »

Randgroepmanagers Hoorn-Enkhuizen naar Israël

Twee randgroepmanagers van de NS die werkzaam zijn op de probleemlijn Hoorn-Enkhuizen gaan de komende maanden naar Jeruzalem om de criminaliteit in het openbaar vervoer aan te pakken.
lees verder »

lees verder ANWB: Files steeds breder!

De ANWB roept in een brandbrief op maatregelen te nemen tegen het steeds breder worden van files op de Nederlandse snelwegen. In de jaren negentig heeft de overheid talloze snelwegen breder gemaakt, waardoor files niet alleen langer, maar ook breder zijn geworden.
lees verder »

lees verder Al Qaeda wil imago opvijzelen

Osama 'Ozzy' bin Laden wil het imago van zijn terrostische organisatie opvijzelen. Dat blijkt uit een geheime videotape die vorige week bij de redactie van Lingo is binnen gekomen. Op de video kondigt hij deze zomer een serie publieksvriendelijke aanslagen aan, teneinde ook de harten van het grote publiek te winnen.
lees verder »

Pil van Drion nu ook in aardbeiensmaak

Geneesmiddelenfabrikant Bayer heeft besloten de pil van Drion op de markt te brengen in een aantal frisse smaken. Ondanks het verdwijnen van het taboe op zelfdoding, is het volgens de pharmaceutica-gigant nodig dat de markt voor suicidiva een nieuwe impuls krijgt.
lees verder »

lees verder Perik Industries verslaggever ontsnapt met schokkend beeldmateriaal uit Basra

De toestand in de Zuid-Iraakse stad Basra is schokkend. Zo blijkt uit beeldmateriaal dat gisteren uit de door Britten belegerde stad is gesmokkeld. Een verslaggever van Perik Industries' Periodiek verbleef de laatste twee weken in Basra, vermomd als undercover agent van de Iraakse Baath Partij.
lees verder »

lees verder Iraakse immigratiedienst zet soldaten het land uit

De grootscheepse aanval op Irak vanochtend vroeg, is voortijdig afgelast toen bleek dat de Amerikaanse troepen geen geldige werk- en verblijfsvergunning hadden voor Irak.
lees verder »


Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /home/dba_man/produktie/periksite/periodiek/index.php on line 157

Vroeger »»»

copyright © Perik Industries Inc. 2003