De Cursus Uitburgeren!

U vraagt zich misschien af wat dat is, uitburgeren. U denkt misschien 'wat kost dat wel niet?'. Of wellicht vermoedt u dat het hier een flauwe grap of een commerciŽle luchtballon gaat. Niets van dit alles. De Cursus Uitburgeren van Perik Industries Inc.! gaat het helemaal maken. Want uit is in. En dus is uitzetten waar we op inzetten.

SCHRIJF IN

Alles wat u wilt weten over de Cursus Uitburgering van Perik Industries. Lees verder!

SCHRIJF IN Gemotiveerde cursisten
Gemotiveerde cursisten bij aanvang van de cursus. SCHRIJF IN

vraag: Wat is dat, de Cursus Uitburgeren van Perik Industries?

De Cursus Uitburgeren bereidt mensen voor op een bestaan buiten Nederland. Uitgeprocedeerde asielzoekers, emigranten, trekvogels, negers en bollenstreektoeristen kunnen met deze cursus goed voorbereid weer thuiskomen.

vraag: Wat leer je zoal in die Cursus Uitburgeren van Perik Industries?

Je leert niet veel. Je leert vooral veel af. Zo kunnen cursisten in tien lessen de Nederlandse taal afleren. Ook leren ze dat er meer in het culinaire spectrum is dan boerenkool. Bovendien krijgt u middels reversieve technieken door hoe u alles wat u tijdens de Cursus Inburgering hebt aangeleerd, weer kunt afleren.

vraag: Voor wie is de Cursus Uitburgering van Perik Industies bestemd?

In de eerste plaats voor uitgeprocedeerde asielzoekers. Omdat deze mensen vaak al vele jaren met hun gezin in Nederland wonen, zijn ze nauwelijks meer van autochtone Nederlanders te onderscheiden. Hun typisch Nederlandse gedrag kan echter een belemmering zijn bij het integreren in hun moederland. Bovendien zijn er in Irak, Soedan, Noord-Vietnam en Zimbabwe geen inburgeringscursussen in de Nederlandse taal.

vraag: Is de Cursus Uitburgering van Perik Industries slecht voor de gezondheid?

Jazeker. Een slechte gezondheid is een belangrijk onderdeel van het uitburgeren. Om de cursist weerbaar te maken tegen zijn nieuwe habitat is het van belang de cursist te leren hoe te overleven zonder ziekenfonds, wachtlijsten, traumatherapeuten en vitaminepillen.

vraag: Wat kost de Cursus Uitburgering van Perik Industries?

Zoveel als de cursist kan betalen. Doel van de cursus is dat men leert zonder fianciŽle middelen in het moederland te overleven. De winst uit de Cursus Uitburgering van Perik Industries gaat naar een goed doel: Perik Industries.

vraag: Kunnen mijn kinderen ook deelnemen aan de Cursus Uitburgering van Perik Industries?

Jazeker. Voor uitgeprocedeerde asielzoekerskindjes die al jaren op het Nederlandse basisonderwijs hebben gezeten, heeft Perik Industries een speciale fabriekshal waar Ikea-meubels worden geverfd. Hier krijgen kindjes in de leeftijd van vier tot twaalf, veertien uur per dag een gedegen training in de kunst van het uitburgeren. Voor kinderen ouder dan twaalf bestaat de training uit militaire en guerillavaardigheden. Zo leren ze daar hoe je vanaf 100 meter met een uzi een cd van Kinderen voor Kinderen kunt kapotschieten.

vraag: Zit er garantie op de Cursus Uitburgering van Perik Industries?

Uiteraard. Wij van Perik Industries garanderen dat u door deze cursus een bestaan kunt opbouwen in uw moederland. Wij garanderen bovendien dat de cursus u voldoende basisvaardigheden biedt om uw gezin niet te laten verhongeren. Deze garantie is bovendien niet alleen geldig in Nederland, maar in heel West-Europa.

vraag: Hoe kan ik mij inschrijven?

Kandidaten met een geldig uitzettingsbewijs krijgen voorrang. Verder kan iedereen die geen Nederlands paspoort laat zien aan de cursus deelnemen.
Klik HIER om u in te schrijven.

vraag: Is er een vervolgcursus?

Nee. In uw moederland leert u zelf snel genoeg hoe u met vervolging om kunt gaan. Na de Cursus Uitburgering krijgt u echter wel een handig gidsje met onderduikadressen, inclusief twee coupons met vouchers voor een gratis overnachting.

Geslaagde cursisten
Geslaagde cursisten aan het einde van de cursus. SCHRIJF IN